سبد خرید شما خالی است!

آبگرمکن خورشیدی : خرید آبگرمکن خورشیدی پلار و قیمت آبگرمکن خورشیدی سولار

آبگرمکن خورشیدی یکی از به روزترین تکنولوژی های تولید آب گرم با استفاده از انرژی خورشیدی می‌باشد. بطور کلی آبگرمکن ها از سه منبع انرژی (سوخت های فسیلی، انرژی برق و انرژی خورشیدی یا انرژی سولار) برای گرمایش آب استفاده می‌کنند. بر حسب انرژی مصرفی سه نوع آبگرمکن گازی و گازوئیلی، آبگرمکن برقی و آب گرم کن خورشیدی در بازار موجود می‌باشد.

آبگرمکن های گازی و برقی دارای دو نوع آیونایز و پیلوت دار می‌باشند. در آبگرمکن های پیلوت دار ، شمعک آبگرمکن به طور دائم روشن می‌باشد ، ولی در آبگرمکن های آیونایز برای روشن شدن دستگاه از سیستم جرقه زن هوشمند استفاده می‌شود، در نتیجه لوله های مبدل آبگرمکن دیرتر و کمتر رسوب خواهند بست. از اینرو مدل‌های آیونایز از عمر طولانی تر برخوردار می‌باشند.

 آبگرمکن خورشیدی | خرید آبگرمکن خورشیدی پلار و قیمت آبگرمکن خورشیدی سولار

آبگرمکن خورشیدی چیست ؟

آبگرمکن خورشیدی بر گرفته از Solar Water Heater یا Solar Water Heating یکی از انواع آب گرم کن است که با جذب انرژی خورشیدی آب مورد نیاز برای مصارف خانگی، ویلا، مزرعه، گاوداری، دامداری، پارک ها و غیره را گرم میکند. به دلیل رایگان و پایان ناپذیر بودن انرژی خورشید، استفاده از این منبع انرژی بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه می‌باشد. علاوه بر مقرون به صرفه بودن گرمایش خورشیدی، این انرژی در زمره انرژی های نوین پاک و تجدیدپذیر قرار دارد و استفاده فراگیر از سیستم های گرمایش خورشیدی در کنار استفاده از برق خورشیدی جهت روشنایی و همچنین سرمایش خورشیدی برای حفاظت از محیط زیست بسیار حیاتی است.

مهمترین بخش از اجزای اصلی تشکیل دهنده آبگرمکن های خورشیدی کلکتورها می‌باشند. کلکتور جذب کننده انرژی خورشیدی است و شامل مجموعه ای از استوانه های شیشه ای با روکش تیره رنگ جهت حداکثر سازی جذب حرارت تابشی خورشید و جلوگیری از هدر رفت گرمای جذب شده می‌باشد. در کنار این استوانه های شیشه ای لوله های گردش آب قرار دارند که با جذب گرمای استوانه ها گرم می‌شوند. برای جلوگیری از هدر رفت گرمای استوانه ها ، علاوه بر رنگ تیره، این استوانه ها از دو استوانه درون هم با یک لایه خلاء مابین آنها تشکیل شده اند.

از نظر عملکرد این نوع آبگرمکن با مدل های برقی تقاوتی ندارد، اما در مقایسه با آبگرمکن های گازی، نمونه های گازسوز زودتر آب را گرم میکنند. با این وجود، به دلیل اقتصادی بودن مدل های خورشیدی و به صرفه بودن آنها، استفاده فراگیر از این سیستم ها با فرهنگ سازی گسترده امکان پذیر می‌باشد.

استفاده از آب گرم کن خورشیدی ، سیستم های سرمایش خورشیدی ، سیستم های هیبریدی پکیج خورشیدی و گازی ، آب شیرین کن های خورشیدی و مولدهای الکتریکی خورشیدی، کارآمدترین سیستم ها جهت بهینه سازی مصرف انرژی و جلوگیری از استفاده بی رویه از سوخت های فسیلی می‌باشد. سیستم های مبتنی بر انرژی خورشیدی آنقدر کارآمد می‌باشند که حتی کشوری مثل آلمان که یکی از کشورهای شمال اروپا با میزان تابش خورشید بسیار کمتر از ایران است پیشرو در زمینه مصرف و تولید آبگرمکن و سایر سیستم های خورشیدی می‌باشد.

استفاده از آب گرمکن های خورشیدی در بخش خانگی و صنعتی بسیار کاربردی است. در این سیستم ها دمای سطح کولکتورهای جاذب حرارت تابشی خورشید تاحدود 100 درجه سانتی گراد و دمای آبگرم تولیدی در مدل‌های با راندمان بالا تا حدود نقطه جوش آب افزایش می یابد.

انواع آب گرم کن خورشیدی

بر اساس سیستم عملکرد آبگرمکن های خورشیدی، انواع آب گرم کن خورشیدی عبارتند از آبگرمکن خورشیدی ترموسیفونی ، آبگرمکن خورشیدی پمپ دار تحت فشار ، و آبگرمکن خورشیدی برگشتی ثقلی.

برگشت ثقلی سیستمهای برگشت ثقلی عموماً جزء سیستمهای غیرمستقیم گرمایش آب است که در آن آب در یک سیکل بسته حرارت خورشید را از کلکتور دریافت کرده و به وسیله یک مبدل حرارتی آب داخل مخزن را گرم می نماید. سیستم تا زمانی که انرژی خورشید به میزان کافی موجود باشد، کار می کند. در غیر اینصورت پمپ از کار افتاده و سیال داخل کلکتور در اثر نیروی گرانشی به داخل مخزن تخلیه می شود. این سیستم ها برای مناطقی که اختلاف دمای زیادی را تجربه می کنند بسیار مناسب است. سیستم برگشت ثقلی کلکتور های SGP متناسب با شرایط کشور ایران طراحی شده و بدلیل عدم استفاده از ضد یخ، نسبت به سیستم های ترموسیفون و تحت فشار برتری فراوانی دارد.

آبگرمکن ترموسیفونی Thermosiphon Solar Water Heater

در آبگرمکن های ترموسیفونی هیچگونه پمپی جهت جابه جایی آب موجود در سیستم گرمایشی وجود ندارد و جابجایی آب فقط با استفاده از گرمای پرتوهای خورشید صورت میپذیرد. از آنجائیکه باید منبع دو جداره آبگرمکن در سطحی بالاتر از کلکتور و در فضای خارج از ساختمان نصب گردد، آب گرم کن های ترموسیفونی با مشکل یخ زدگی در زمستان مواجه می‌باشند.

آبگرمکن های پمپ دار تحت فشار

در آبگرمکن های خورشیدی تحت فشار بر خلاف آبگرمکن های ترموسفیونی به جای جذب گرمای خورشید توسط آب مصرفی، از یک سیال به همراه ضد یخ و همچنین مخزن آب گرم دو جداره استفاده میشود. در این سیستم ها سیال در کلکتور گرمای خورشید را جذب نموده و در یک سیستم مداربسته به دور مخزن آب پمپ میشود تا گرمای دریافتی از خورشید را به آب درون مخزن انتقال دهد. قابلیت نصب مخزن آبگرمکن های تحت فشار در محیط داخلی موتور خانه ساختمان ها، مهمترین مزیت این سیستم‌ها می‌باشد، از طرف دیگر ضعف این سیستم ها کارایی کمتر آبگرمکن در مناطقی است که اختلاف دمای شب و روز بالا می‌باشد (مناطق بیابانی و خشک).

آبگرمکن های برگشتی ثقلی

آبگرمکن های خورشیدی برگشتی ثقلی همانند آب گرم کن های خورشیدی تحت فشار از سیالی به جز آب مصرفی برای جذب حرارت تابشی خورشید استفاده می‌نمایند. در این تجهیزات گرمایشی، سیال در کلکتورها گرمای خورشید را جذب نموده و در یک سیستم مداربسته ، تحت نیروی گرانش زمین به سمت مخزن که پائین تر از کلکتورها و در موتورخانه قرار دارد حرکت میکند و در آنجا گرمای جذب شده را توسط یک مبدل حرارتی به آب داخل مخزن انتقال داده و آن را گرم نموده و به کمک یک پمپ به کلکتور جهت ادامه سیکل جذب گرمایش خورشیدی انتقال می‌یابد.

در این آبگرمکن ها، به هنگام شب و یا زمانی که حرارت خورشید کافی نباشد، پمپ از کار افتاده و سیال در اثر نیروی ثقلی گرانش در سمت مخزن جمع شده و کلکتورها خالی از سیال خواهند شد.

اجزای اصلی آبگرمکن‌های خورشیدی ترموسیفونی

سیستم های ترموسیفونی شامل کلکتور خورشیدی تخت، مخزن آب گرم عایق شده ، و پایه نگهدارنده و اتصالات مربوطه و منبع انبساط بسته می‌باشند.

کلکتورهای خورشیدی تخت با استفاده از بهترین ورق های جاذب و عایق بندی بهینه، انرژی خورشید را توسط صفحه های مخصوص آلومنیومی جذب نموده و حرارت تابشی خورشید را به انرژی گرمایی تبدیل می‌کنند. گرمای جذب شده توسط سیستم مدار بسته سیال عامل در سیستم های غیر مستقیم و یا سیستم مدار باز آب در سیستم های گرمایشی مستقیم، گرمای آب درون مخزن آبگرمکن را به همراه خواهد داشت.

آبگرمکن های هیبریدی خورشیدی-گازسوز

در آبگرمکن های خورشیدی برای اماکن پرمصرف و یا اماکنی که وجود دائمی آب گرم حیاتی است، سیستم گرمایش به صورت هیبرید یا ترکیبی اجرا میگردد تا در شرایطی که شدت تابش به میزان کافی وجود ندارد سیستم پشتیبان یا بک آپ که به صورت آبگرمکن گازی می‌باشد وارد چرخه شده و آب گرم مورد نیاز را فراهم کند.

میزان صرفه جویی انرژی در استفاده از هر متر مربع کلکتورهای تخت خورشیدی معادل یک لیتر نفت در روز برای 365 روز سال می‌باشد. در سیستم های گرمایشی هیبرید مصرف سالانه گاز حدود 60 درصد کاهش می‌یابد. در این سیستم ها علاوه برصرفه جویی قابل توجه در مصرف سوخت فسیلی (گاز)، طول عمر پکیج نیز به دلیل کارکرد کمتر، به شدت افزایش می‌یابد.

کاربرد و مزایای استفاده از آب گرمکن خورشیدی

امروزه استفاده از آبگرمکن های سولار بسیار فراگیر شده است. دلایلی که استفاده هر چه بیشتر از این سیستم ها را به همراه داشته اند عبارتند از :

پایان ناپذیر بودن منبع انرژی آنها (نور و حرارت تابشی خورشید)

امن و بی خطر بودن این سیستم ها (به دلیل عدم استفاده از سوخت ها اشتعال پذیر)

استفاده از انرژی های پاک جایگزین ، بدون آلودگی محیط زیست

استفاده از انرژی رایگان و همیشه در دسترس خورشید

کاهش مصرف سوخت های فسیلی گران قیمت، پایان پذیر و آلوده کننده محیط زیست

استفاده از آبگرمکن های خورشیدی در ایران

ایران با داشتن حدود 300 روز آفتابی در سال از بهترین کشورهای دنیا در زمینه استفاده از گرمایش خورشیدی و برق خورشیدی می‌باشد.

در ایران آبگرمکن های خانگی استاندارد و با کیفیت که دارای ظرفیت 100 تا 350 لیتر هستند ، در پرمصرف ترین حالت تابستان ، روزانه برای استحمام و شستشو برای هفت نفر ؛ و در زمستان برای چهار نفر پاسخگو می‌باشند. استفاده از انواع آبگرمکن سولار خانگی با توجه به مصرف بالای آب گرم در منازل، کاملا بهینه برای کاربری در اماکن اداری و تجاری متوسط تا بزرگ می‌باشد. از طرف دیگر، برای کارخانجات تولیدی با مصرف آب گرم متوسط ، استفاده از آبگرمکن های پرفشار با گنجایش مخزن 500 تا 1000 لیتر کاربردی است.

رایج ترین کاربرد آبگرمکن های سولار

از آبگرمکن های سولار میتوان برای گرم نمودن آب گرم مصرفی تمامی اماکن از جمله منازل برای گرمایش خانگی، ویلاها، ساختمان های اداری و تجاری و غیره استفاده نمود. ولی در کل استفاده از سیستم های همیشه پایدار خورشیدی در ساختمان های اداری و تجاری که نیاز به استفاده از آب گرم پر حجم و طولانی مدت (مانند دوش حمام ) ندارند، بسیار بهینه و مطلوب می‌باشد.

در کنار ساختمان های اداری و تجاری، استفاده از این آبگرمکن ها برای تولید آب گرم مصرفی سرویس بهداشتی پارک ها بسیار رایج و به صرفه است.

همچنین برای اماکنی که دسترسی به شبکه سراسری برق و شبکه سراسری گاز ندارند (مانند گاوداری ها، دامداری ها و مرغداری ها)، استفاده از آب گرم خورشیدی مقرون به صرفه ترین سیستم پیشنهادی می‌باشد.

قیمت آبگرمکن خورشیدی ، خرید آبگرمکن خورشیدی پلار و نصب آبگرمکن سولار

در حال حاضر در بازار کشور مدل های وارداتی وجود دارند که گرانتر از محصولات ایرانی می‌باشند. نمونه های آلمانی آنها در بازار بین 6 تا 20 میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند. در کنار نمونه های آلمانی ، مدل های چینی و نمونه های تولید داخل کشور هم ارائه میشوند که قیمت پائین تری برخوردار هستند.

در این بخش، اطلاعات فنی و قیمت های تضمین شده آبگرمکن های خورشیدی از برندهای معتبر با گارانتی اصلی ارائه شده است. با این وجود به دلیل نواسانات ارزی قیمت آبگرمکن ها ثبات خود را از دست داده، از اینرو برای دریافت قیمت میتوانید با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمائید.

با توجه به تنوع محصولات و برندهای ارائه شده توسط گروه هلدینگ پاساک گروپ، شما میتوانید کلیه تجهیزات مورد نیاز سرمایش و گرمایش پروژه خود را از برندهای مختلف و بصورت یکجا از ما پاساک تهیه نمایید.

مهمترین نکته در اجرای آبگرمکن های خورشیدی، توجه به حداقل فضای مورد نیاز جهت نصب آبگرمکن روی بام می‌باشد. در صورت داشتن فضای مناسب برای این امر، با مشاورین ما تماس گرفته و میزان آب گرم مصرفی خودتان را در اختیار همکاران ما قرار دهید تا بهینه ترین سیستم با مناسب ترین قیمت به شما پیشنهاد شود.

برای خرید آبگرمکن خورشیدی پلار و دریافت قیمت آبگرمکن خورشیدی سولار تنها کافیست با شماره تلفن 09124150046 تماس گرفته و اطلاعات خودتان را در اختیار همکار ما قرار دهید تا پس از محاسبات مورد نیاز قیمت ها و شرایط به اطلاع شما برسد.

کلمات کلیدی

آبگرمکن خورشیدی چیست | اجزای آبگرمکن خورشیدی | معایب آبگرمکن خورشیدی | آبگرمکن خورشیدی پلار | قیمت آبگرمکن خورشیدی آویسا | تحقیق در مورد آبگرمکن خورشیدی | ساخت آبگرمکن خورشیدی | طرز کار آبگرمکن خورشیدی

لینک‌های مفید

برق اضطراری | برق اضطراری خانگی | برق اضطراری خورشیدی | انرژی بادی | انرژی سولار | برق سولار | برق بادی | یو پی اس | قیمت خرید UPS | کابینت باتری | پنل خورشیدی | صفحات خورشیدی | سلول های خورشیدی | توربین بادی | توربین بادی خانگی کوچک

دوربین نظارتی | دوربین مدار بسته | دوربین ورزشی | دوربین بیسیم | دوربین وای فای | دوربین مخفی | دوربین جاسوسی | مودم ADSL | مودم 4G | دزدگیر فروشگاهی | دستگاه حضور و غیاب



هیچ کالای در این دسته بندی وجود ندارد.