سبد خرید شما خالی است!

برق اضطراری چیست - قیمت برق اضطراری خانگی و قیمت برق اضطراری UPS و فروش تجهیزات برق اضطراری ساختمان و بیمارستان

برای مشاهده محصولات ، دریافت راهنمایی و بررسی انواع برق اضطراری به انتهای صفحه مراجعه کنید.


لیستشبکه
نمایش:
مرتب کردن بر اساس:

برق اضطراری چیست ؟ دستگاه برق اضطراری UPS و سیستم مولد برق دیزل ژنراتور دو منبع اصلی برای دستگاه برق اضطراری خانگی ، سیستم برق اضطراری بیمارستان و سیستم برق پشتیبان صنعتی و تجاری می‌باشند. بطور کلی سیستم برق اضطراری ساختمان به مجموعه ای از تجهیزات، دستگاه ها و سیستم های سخت افزاری و گاها نرم افزاری گفته میشود که در شرایط بحرانی (به هنگام قطعی برق و یا نواسانات شدید برقی) به عنوان سیستم پشتیبان برق شهری مورد استفاده قرار میگیرند. قیمت دستگاه برق اضطراری خانگی و قیمت برق اضطراری UPS در همین بخش در دسترس شما می‌باشد.

سیستم برق اضطراری ساختمان دارای انواع مختلفی از قبیل برق اضطراری UPS ، برق اضطراری خورشیدی و بادی و برق اضطراری دیزل ژنراتور می‌باشد. در گذشته استفاده از چنین سیستم هایی تنها در مراکز با اهمیت از قبیل بیمارستان ها ، دیتاسنترها ، اماکن نظامی مهم ، و ساختمان های با درجه اهمیت بالا رایج بود. با پیشرفت تکنولوژی و ارزان شدن سیستم های مورد نیاز و فراگیر شدن تجهیزات انرژی خورشیدی، استفاده از این سیستم ها در تمامی اماکن فراگیر شده است.

گروه پاساک فعال در زمینه واردات ، تولید و پخش انواع تجهیزات تولید ، انتقال و ذخیره سازی انرژی برق می‌باشد. در کنار فروش تجهیزات سیستم های برق پشتیبان و نیروگاه های کوچک و بزرگ تولید برق خانگی و صنعتی، اجرای پروژه های برق پشتیبان در سطح خانگی، تجاری، صنعتی و نیروگاهی از جمله فعالیت‌های گروه پاساک می‌باشند.

جهت خرید تجهیزات برق اضطراری برای منزل و خرید دستگاه برق اضطراری بیمارستان و اماکن تجاری و اداری و صنعتی جهت تولید و ذخیره سازی انرژی برق 220 ولت و 12 ولت با شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمائید.

برق اضطراری خانگی و برق اضطراری UPS | برق اضطراری چیست و قیمت برق اضطراری UPS

برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری ساختمان نوعی سیستم برق پشتیبان است که در زمان بحران و یا وقتی که سیستم برق معمولی از کار میافتد برای تامین انرژی برق مورد استفاده قرار میگیرد.

تجهیزات برق اضطراری شامل دیزل ژنراتورها، یو پی اس UPS ، سلول های خورشیدی، تجهیزات انرژی خورشیدی (پنل خورشیدی و شارژ کنترلر)، و دستگاه های دیگر می‌باشد.

از انواع مختلف مولد برق اضطراری در طیف گسترده ای از مراکز مانند خانه های مسکونی، آسانسورها، دوربین های مداربسته، تجهیزات نظارت تصویری و سیستم های حفاطتی و امنیتی، بیمارستان ها، آزمایشگاه های علمی، مراکز داده و دیتا سنترها، تجهیزات مخابراتی و همچنین در تجهیزات مدرن کشتی های نیروی دریایی استفاده میشود.

سیستم برق اضطراری خانگی و صنعتی چیست

سیستم برق اضطراری چیست ؟ یک سیستم برق پشتیبان منبع مستقل انرژی برق برای استفاده در سیستم های برقی مهم در زمان قطعی جریان برق عادی و یا نواسانات شدید برقی می‌باشد.

یک سیستم برق اضطراری در وضعیت آماده به کار (سیستم برق استند بای) میتواند شامل ژنراتور برق آماده به کار و یا مجموعه ای از باطری های ذخیره کننده انرژی برق و یا مواردی از این قبیل باشد.

سیستم های تولید و ذخیره برق پشتیبان برای جلوگیری از آسیب های مالی و جانی ناشی از قطعی جریان برق نرمال مورد استفاده قرار میگیرند.

موارد کاربرد دستگاه های برق اضطراری بسیار متنوع می‌باشد و از کاربری های ذخیره برق خانگی، سیستم ذخیره برق و دستگاه برق پشتیبان بیمارستانی گرفته تا کاربرد این تجهیزات در آزمایشگاه ها و دیتا سنترها، تجهیزات مخابراتی، کشتی ها و سایر کاربردهای خانگی ، تجاری، صنعتی و نظامی را در بر میگیرد.

سیستم های برق اضطراری می‌توانند مبتنی بر ژنراتورهای برق آماده به کار، باتری ها و انواع یو پی اس با طول عمر بالا، انرژی های مکانیکی ذخیره شده و یا سلول های سوخت هیدروژنی باشند.

رایج ترین سیستم های تولید و ذخیره برق پشتیبان امروزی شامل برق اضطراری مبتنی بر ژنراتورهای دیزلی و ژنراتورهای گازی، یو پی اس ها و همچنین سیستم های برق تولیدی از انرژی خورشیدی می‌باشند.

سیستم های تولید، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق و الکتریسیته

در این بخش به انواع سیستم های تولید انرژی برق ، دستگاه های ذخیره سازی برق و تجهیزات انتقال برق صنعتی فشار قوی، خانگی و تجاری پرداخته شده است.

سیستم های تولید ، انتقال و ذخیره انرژی برق

انرژی برق و الکتریسیته

انرژی برق امروزه جزو لاینفکی از زندگی انسان‌ها می‌باشد.

از حدود یکصد سال پیش که انرژی برق یا همان الکتریسیته توسط ادیسون کشف و در اختیار بشر قرار گرفت، جهش‌های بسیار گسترده‌ای در زندگی بشریت به وجود آورده است که در هزاران سال پیش یکصدم این پیشرفت‌ها نیز توسط انسان‌ها کسب نشده بود.

امروزه در لحظه لحظه زندگی خود بدون اینکه حتی ذره‌ای به دنیای بدون برق فکر کنیم (مگر لحظاتی که برق قطه شده باشد!!!)، از تمام ابزارها و وسایل برقی که با الکتریسیته به ارائه خدمات به انسان های میپردازند استفاده میکنیم، از تجهیزاتی که برای روشنایی استفاده میشوند تا تلویزیون و یخچال و گوشی های موبایل و تجهیزات سنگین صنعتی که همگی بدون استفاده از انرژی برق قادر به کار کردن نخواهند بود.

تکنولوژی های وابسته به صنایع تولید، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق در یکصد سال پس از کشف انرژی الکتریکی برق از پیشرفت‌های بسیاری برخوردار بوده اند تا اینکه به این لحظه و در اختیار ما قرار گرفته‌اند.

در یک تعرف کلی، انرژی برق و همچنین سایر انواع انرژی، به خودی خود به وجود نمی آید، بلکه از تبدیل سایر انرژی ها، به انرژی برق دست مییابیم.

امروزه تکنولوژی های ساخت بشر، اجازه تبدیل هر نوع انرژی شناخته شده به انرژی برق را به ما میدهند.

انرژی هایی که از تبدیل آنها میتوان به انرژی برق دست یافت

1) انرژی ذخیره شده در سوخت های فسیلی (نفت و گاز و ذغال سنگ و چوب و ...)

2) انرژی حرکتی باد ، انرژی حرکتی آب ، انرژی جزر و مد دریا ، انرژی گرمایشی زمین

3) انرژی خورشیدی موجود در فوتون های نور

4) انرژی ناشی از شکافت هسته ای

5) انرژی ناشی از هم جوشی هسته ای

6) انرژی گرمایشی ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی (تولید اسید سولفوریک و ...)

7) انرژی برق بدست آمده از فرآیندهای شیمیایی (فعل انفعالات شیمیایی باتری ها و ...)

7) انرژی ذخیره شده در گیاهان از طریق عملیات فوتو سنتز

8) انرژی های ناشی از فعالیت باکتری ها (تولید انرژی برق از کود حیوانی و ...)

انرژی های سبز و انرژی های پاک

انرژی سبز به انرژی برق حاصله از فرآیندهایی گفته می‌شود که بدون آلودگی و بدون تخریب محیط زیست به دست می‌آیند.

از نظر آلودگی و میزان تخریبه وارد بر محیط زیست، انرژی های فسیلی بدترین جایگاه را به خود اختصاص داده‌اند.

انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی هسته ای و سایر انرژی ها، در رده انرژی های سبز و انرژی های پاک به حساب می‌آیند.

دلیل مخالفت با انرژی برق هسته ای توسط فعالین محیط زیست و گروه های سبز با وجود پاک بودن نسبی این انرژی

انرژی هسته ای با وجود اینکه از لحاظ تولید گازهای گلخانه ای در رده انرژی های نوین پاک قرار میگیرد، ولی خود فرآیند شکافت هسته ای یا همجوشی هسته ای از خطرات محیط زیستی بسیار مخربی در صورت بروز مشکل در فرآیند شکافت یا همجوشی برخوردار است. از طرفی دیگر زباله های هسته ای و پسماندهای هسته ای، خود جزو آلوده کننده ترین مواد برای محیط زیست می‌باشند. از اینرو حامیان محیط زیست خواهان جایگزینی این نوع انرژی با انرژی های کم خطرتر و بی خطر می‌باشند.

راهکارهای تولید و ذخیره انرژی برق

تولید انرژی برق و ذخیره انرژی برق در سه سطح انجام میپذیرند:

تولید برق در اشل های صنعتی عظیم متصل به شبکه (Large Distributed On-Grid Power Generation)

تولید برق در اشل های صنعتی کارگاهی و کارخانه ای متصل به شبکه (Small Distributed On-Grid Power Generation)

تولید انرژی برق در اشل خانگی جدا از شبکه (Small Off-Grid Power Generation)

نیروگاه های عظیم تولید برق متصل به شبکه برق

نیروگاه های چند صد مگا واتی مبتنی بر توربین های عظیم بخار، جزو این دسته می‌باشند و بزرگین سهم از تولید انرژی برق کره زمین را بر عهده دارند.

بزرگترین این نیروگاه ها معمولا از سه نوع انرژی برای تولید برق استفاده مینمایند: انرژی های فسیلی (نیروگاه های فسیلی)، انرژی هسته ای (نیروگاه های هسته ای) و نیروگاه های آبی با استفاده از انرژی آب پشت سد

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نمونه هایی از نیروگاه های چند صد مگا واتی با استفاده از انرژی خورشیدی نیز به لیست این نیروگاه های عظیم افزوده شده‌اند.

وظیفه این نیروگاه ها، فراهم آوردن انرژی برق شبکه های برق قاره ای، شبکه برق منطقه ای، شبکه برق کشوری و شبکه برق شهری می‌باشد.

نیروگاه های متوسط و کوچک متصل به شبکه برق

نیروگاه های کوچک، نیروگاه های صنعتی و نیروگاه های انرژی برق کارگاهی می‌باشند.

تولید این نیروگاه های کوچک و کارگاه های تولید برق بیشتر از چند ده مگا وات نمی‌باشد.

تعداد بسیار زیاد این نیروگاه ها از آنها به عنوان بخش مهمی از زنجیره تولید برق و توزیع برق ساخته است.

نیروگاه های مبتنی بر ژنراتورهای قدرتمند و توربین های با قدرت بالا و حجم متوسط، نیروگاه های برق خورشیدی، و نیروگاه های آبی و نیروگاه های بادی جزو این دسته از نیروگاه ها می‌باشند.

تولید برق خانگی و تولید برق صنعتی جدا از شبکه برق

در این سیستم های تولید برق، برق تولیدی در همان واحد تولیدی به مصرف میرسد.

در این روش از توربین ها و ژنراتورهای عظیم خبری نیست.

از توربین های بادی و توربین های آبی کوچک و متوسط ممکن استفاده کنند.

از ژنراتور های متوسط و ژنراتور های کوچک و موتورهای برق ممکن است استفاده کنند.

پنل های خورشیدی با گستردگی کم گزینه مناسبی برای این سیستم ها می‌باشند.

این سیستم ها معمولا مجهز به دستگاه برق اضطراری و یا انواع یو پی اس، برای ذخیره سازی انرژی برق تولیدی می‌باشند.

انواع باتری و پیل های شیمیایی در این بخش از زنجیره تولید و مصرف انرژی برق کاربرد دارند.

برق اضطراری خورشیدی

برق اضطراری خورشیدی یکی از جدیدترین و پر طرفدارترین روش های تولید انرژی برق هیبرید می‌باشد.

از انرژی خورشیدی برای تولید برق خورشیدی برای سه کاربرد اساسی استفاده میگردد:

- تولید برق متصل به شبکه و فروش برق تولیدی برای استفاده در شبکه سراسری برق،

- تولید برق غیر متصل به شبکه و استفاده از آن در اماکنی که دسترسی به شبکه برق شهری ندارند، و

- تولید برق اضطراری خورشیدی و استفاده ترکیبی یا هیبرید از آن در کنار برق شهری برای مواقع ضروری و همچنین کاهش هزینه برق دریافتی از شبکه برق.

برق اضطراری بادی

برق اضطراری بادی یکی از جدیدترین و پر طرفدارترین روش های تولید انرژی برق هیبرید می‌باشد.

از انرژی بادی برای تولید برق بادی برای سه کاربرد اساسی استفاده می‌گردد:

- تولید برق متصل به شبکه و فروش برق تولیدی برای استفاده در شبکه سراسری برق،

- تولید برق غیر متصل به شبکه و استفاده از آن در اماکنی که دسترسی به شبکه برق شهری ندارند، و

- تولید برق اضطراری بادی و استفاده ترکیبی یا هیبرید از آن در کنار برق شهری برای مواقع ضروری و همچنین کاهش هزینه برق دریافتی از شبکه برق.

قیمت تجهیزات تولید ، ذخیره سازی و انتقال انرژی برق

گروه هلدینگ پاساک گروپ به ارائه تجهیزات و خدمات در بخش‌های مختلفی از قبیل دستگاه های برق اضطراری، انواع ژنراتور دیزلی و موتور برق گاز سوز، انواع باتری و یو پی اس، تجهیزات انرژی خورشیدی و برق سولار، پنل خورشیدی - صفحات فتوولتائیک، چراغ راهنمایی خورشیدی و تجهیزات انرژی بادی میپردازد.

برای دریافت قیمت تجهیزات تولید و ذخیره سازی انرژی برق با تلفن های شرکت تماس حاصل فرمائید.

قیمت برق اضطراری خانگی و قیمت برق اضطراری UPS

هزینه یک سیستم برق پشتیبان خانگی یا تجاری بستگی به پارامترهای مختلفی از قبیل میزان توان مصرفی تجهیزات برقی مهم و ضروری در صورت قطعی برق، حداکثر تاخیر مورد قبول برای قرار گرفتن سیستم برق پشتیبان بر روی شبکه برق داخلی، حداکثر نوسانات الکتریکی قابل قبول در سیستم های مصرفی برقی حساس و مهم، و سایر پارامترها می‌باشد.

برای دریافت مشاوره در زمینه محاسبه قیمت دستگاه برق اضطراری خانگی و یا قیمت تجهیزات صنعتی تولید برق اضطراری تجاری و اداری با شماره تلفن‌های شرکت تماس بگیرید.

کلمات کلیدی

برق اضطراری ژنراتور گاز سوز | برق تجاری | برق خانگی | برق صنعتی | برق فشار قوی | تولید برق خانگی | تولید برق صنعتی

دستگاه ذخیره برق اضطراری صنعتی، دانشگاهی، خانگی، تجاری، دانشگاهی و بیمارستان | کارگاه تولید برق

برق اضطراری آسانسور | برق اضطراری دوربین مدار بسته

انرژی برق با باکتری | انرژی برق گرمای تولید اسید سولفوریک | انرژی جزر و مد

قیمت دستگاه ذخیره برق خانگی | سیستم برق اضطراری ساختمان خانگی

قیمت برق اضطراری UPS | نیروگاه آبی | نیروگاه بادی | نیروگاه کوچک

لینک‌های مفید

توربین بادی | توربین بادی خانگی | توربین بادی کوچک

فروشگاه اینترنتی | تجهیزات شبکه | شبکه وایرلس

دزدگیر اماکن | کابینت باطری

دوربین امنیتی و دوربین های نظارتی | قیمت انواع دوربین مدار بسته | بهترین مارک دوربین مداربسته

ادامه لینک‌های مفید

دوربین ورزشی | اسپورت کمرا | اکشن کمرا | مینی کمرا | دوربین وای فای | دوربین وایرلس | دوربین بیسیم | دوربین مخفی | دوربین جاسوسی

خرید دوربین مخفی | خرید دوربین جاسوسی | دوربین مینی دی وی | دوربین Mini DV | مودم ADSL | مودم 4G | دزدگیر فروشگاهی | دستگاه حضور و غیاب

قفل دیجیتال | دستگیره دیجیتال | راه بند | دانلود | لیست قیمت | دانلود فایل | جت پرینترهای صنعتی